Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Korting

Blomus schaalOf u nu op zoek bent naar een schaal voor uw salades, snacks of nog iets anders, bij Blomus kunt u daarvoor terecht. De schalen van Blomus zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan daarom lang mee. De schalen zijn verkrijgbaar in verschillende moderne kleuren, vormen en maten. De trendy schalen van Blomus zijn een perfecte toevoeging voor in uw keuken of voor op uw keukentafel.

Schalen Blomus

De keukencollectie van Blomus is zeer uitgebreid en er is genoeg keuze om uw keuken te voorzien van nieuwe stijlvolle impulsen. In de ruime collectie servies van het gerenommeerde merk Blomus vindt u onder andere serveerschalen, saladeschalen en snackschalen. Deze schalen worden gemaakt van duurzame materialen zoals aardewerk en roestvrij staal en zijn voorzien van moderne kleuren en vormen. Een Blomus schaal zal een absolute toevoeging zijn.

Blomus Moon schaal

De schalen van de Blomus Moon, ook Blomus Moonbeam genoemd, zijn bijzonder populair. De herkenbare kwaliteit van het topmerk Blomus ziet u direct terug in deze schalen, terwijl u met de serie Moon uw servies volledig compleet maakt. De mooie schalen zijn er in verschillende vormen en maten, zo hoopt Brandslife iedereen de schaal te kunnen bieden die hij of zij zoekt! Ontdek het zelf en bekijk ons assortiment.