Type Product
Kleur
Serie
Positie
Voorzien van klep
Aantal rollen
Montage
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Diepte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Zack toiletrolhouder

Zack toiletrolhouder

Bij het Duitse merk Zack weten ze hoe ze uw woning van extra luxe kunnen voorzien. Ze zijn onder meer gespecialiseerd in badkameraccessoires en bij Brandslife kunt u al deze producten terugvinden, waaronder een stijlvolle Zack toiletrolhouder. Een toiletrolhouder van Zack is verkrijgbaar in vele soorten, van een compacte rolhouder voor aan de muur, tot een luxe toiletbutler waarop naast een toiletrolhouder ook plaats is voor een toiletborstel. Al deze items worden gemaakt van eersteklas vochtbestendig roestvrij staal, waardoor een lange levensduur gewaarborgd is.

Zack WC rolhouder

Bij Zack beschikken ze over WC-rolhouders die aan de muur gemonteerd kunnen worden en die op zichzelf kunnen staan. Een Zack WC rolhouder wordt gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor ze een stijlvol uiterlijk hebben wat in vrijwel alle toiletruimtes past. Ze zijn van excellente kwaliteit en geven een prachtige uitstraling, Neem een kijkje op deze pagina van Brandslife en vind de WC rolhouder naar uw wensen.

Zack Linea toiletrolhouder

Een van de populairste series onder de toiletrolhouders van het merk Zack is de serie Linea. Deze kunt u makkelijk in dit assortiment vinden door gebruik te maken van de serie filter. Ontdek het nu zelf!