Type Product
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Zack koffie & thee

Zack koffie & thee

Bij Brandslife hebben we een breed assortiment keukenaccessoires van het gerenommeerde Duitse merk Zack. Hieronder kunt u de producten in het koffie & thee gamma terugvinden. Deze producten zijn stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige materialen, voornamelijk van roestvrij staal. Naast dat dit een unieke uitstraling geeft, zorgt het ook voor een lange levensduur van de producten. In deze categorie vindt u veel verschillende producten, zoals een theepot, een koffiecuphouder, maar ook voor een cafetière of een theewarmer bent u perfect bij Zack!

Zack thee accessoires

Om u volledig te laten genieten van uw thee, heeft Zack meerdere stijlvolle en praktische thee accessoires. Ze hebben bijvoorbeeld een zeer modieuze voorraadbus voor al uw thee, gemaakt van roestvrij staal met een matte afwerking. Deze voorraadbus heeft een houten deksel en zorgt ervoor dat uw thee langer goed zal blijven. In de Zack Bevo serie komt u ook een prachtige theepot tegen, welke ook beschikt over een mat roestvrij staal uiterlijk met een strak afgewerkte houten deksel. Deze items zijn zonder twijfel een geweldige aanvulling in uw keuken!

Zack koffie accessoires

Bent u nog op zoek naar handige accessoires om uw koffie mee te zetten of te serveren? Bekijk dan eens het assortiment hierboven. Het toonaangevende merk Zack biedt op Brandslife diverse items waarmee u veel punten scoort bij het schenken van koffie. Door gebruik te maken van de filters kunt u uw selectie aanpassen aan uw wensen.