Type Product
Materiaal
Kleur
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Zack Carvo

Zack Carvo

De Zack Carvo serie bestaat uit prachtige badkameraccessoires. De Carvo serie wordt gekenmerkt door stoere materialen zoals RVS maar afgewerkt met een matte finish. Dit geeft de producten een luxueuze uitstraling. De producten uit de Carvo serie zijn van zeer hoge kwaliteit en gaan jarenlang mee. Ideaal voor in vochtige ruimtes zoals de badkamer.

Zack Carvo toiletborstel

De Zack Carvo serie omvat diverse badkameraccessoires die gemaakt worden van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal. De Carvo serie zorgt er voor dat u in een handomdraai uw badkamer omtovert tot een luxe ruimte. Zo ook met de Carvo toiletborstel. Deze borstel is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en kleuren. Dankzij het luxueuze ontwerp mag dit item niet ontbreken in uw badkamer.

Zack Carvo handdoekhaak

Bent u nog op zoek naar een handdoekhaak voor in de badkamer om tijdens het douchen uw handdoek fijn op te kunnen hangen? Bekijk dan zeker eens de handdoekhaken uit de serie Carvo van het merk Zack. Deze handdoekhaken kennen een luxe uitstraling, waarmee u uw badkamer omtovert tot een prachtige ruimte.