Materiaal
Kleur
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Zack planchet

Zack planchet

Wanneer u opbergruimte mist in uw badkamer, dan is een Zack planchet een stijlvolle oplossing. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en worden gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en glas, wat ideaal materiaal is voor in de badkamer of een andere vochtige kamer zoals een toiletruimte. Met een planchet van Zack zorgt u voor een luxe oplossing om uw verzorgingsproducten te kunnen uitstallen en behoudt uw badkamer een geordend uiterlijk.

Zack doucheplanchet

Mist u opbergruimte in uw douche? Dan is een Zack doucheplanchet de oplossing! Een Zack planchet is eenvoudig te monteren en onderhouden. Het is gemaakt van eersteklas roestvrij staal en wordt voorzien van een kunsttof bakje, waarop u uw doucheartikelen stevig kunt plaatsen. Een doucheplanchet is niet alleen handig, maar geeft uw douche ook direct een moderne uitstraling. Ook voor een Zack planchet boven uw wastafel kunt u op deze pagina van Brandslife terecht, dus neem zeker eens een kijkje.

Zack Linea planchet

Een van de populairste series van Zack is Linea en dit ziet u ook terug bij de planchetten. Om de Zack Linea planchetten te bekijken kunt u gebruik maken van de serie filter, al kunt u natuurlijk ook deze producten tegenkomen in het gehele assortiment!